T-shirts, longsleeves, hættetrøjer, sportstøj og meget mere…

Vi trykker rigtig mange t-shirts og anden beklædning i alverdens farver og med meget forskellige designs. Stort set kun fantasien sætter grænser.
Vi har over tid specialiseret os i band merchandise, men trykker også til både caféer, restauranter, sportshold, lokale håndværkere og mange andre.

Da vi er et serigrafisk værksted, anvender vi primært “direkte tryk”/serigrafi som trykteknik, hvor farverne, én for én, trykkes på tekstilet med plastisolfarver. Når motivet er færdigtrykt, hærdes farverne under varme og slutresultatet er et flot, holdbart og slidstærkt tryk, der som oftest holder længere end det stof det er trykt på.

Som udgangspunkt kan vi trykke et enkelt motiv (f.eks. en front) i op til 4-farver. Dvs. du kan sagtens have et tre- eller firefarvet design på både front og ryg, hvis det er det du ønsker.

Longsleeves med ærmetryk

Eksempler på langærmede t-shirts med fronttryk i både raster/halftones samt spotfarver og forskellige typer ærmetryk.

Størrelse & placering

Tryk kan placeres mange forskellige steder på eksempelvis en t-shirt eller hoodie. Det kan være et stort tryk på fronten, et lille lommetryk på venstre side af brystet, ærmetryk, rygtryk eller et tryk på hætten af en hættetrøje. Det meste kan lade sig gøre.

Front- og rygtryk laver vi som udgangspunkt i A3 som er op til 30x42cm, men hvis det øskes, op i A3+ som er 33x48cm.

Ærmetryk laver vi op til 14x45cm.

Har du andre ønsker til trykplacering eller trykstørrelse, finder vi helt sikkert også ud af det. Send mig bare en mail og beskriv dit projekt.

Tryk på t-shirt til band merch

Farver & Inks

Hos Odder Tekstiltryk trykker jeg primært med traditionelle plastisolfarver. Alle de plastisolfarver jeg arbejder med er phthalatfri, Eco Friendly og fremstillet til at være de sikreste farver på markedet.

Plastisolfarvers primære egenskab er at trykket lægger sig ovenpå tekstilen istedet for at trænge ned i det. Det gør at trykfarverne er kraftige og levende at se på, slidstærke og herudover afbleges de ikke over tid.
Det gælder både de traditionelle spotfarver men også alle metallic- og fluorescerende farver.


Til papir- og papmaterialer trykker jeg med Eco Friendly vandbaserede farver.

Tryk på træning- & Sportstøj

Vi laver også tryk på sportstøj og klubtøj efter dine ønsker. Kunne det f.eks. ikke være lidt fedt at få logo på løbetøjet til løbeklubben? Eller nye fodboldtrøjer til miniputholdet? Eller måske er det ved at være tid til at tipsklubben endelig får de holdtrøjer, I har snakket om så længe.

Uanset hvad, kan vi garanteret hjælpe, så
send en besked og beskriv dit projekt.

Odder Tekstiltryk
Snærildvej 56
8300 Odder
bjoern@oddertekstiltryk.dk
CVR: 25872045
© 2019-2024 Odder tekstiltryk.